Juhannuksesta aloitettiin 3 viikon kesäloma. Ihanaa! Parasta lomaa on ehdottomasti se, että saadaan olla yhtaikaa Samin kanssa lomalla eikä ole sen kummempaa ohjelmaa, vaan mennään pitkästi fiilispohjalla. Aamulla saa rauhassa heräillä ja siinä aamupalaa mutustaessa voi samalla miettiä, mitä päivän aikana tekisi vai tekeekö mitään. Ja päikkärit kruunaa ehdottomasti lomafiiliksen. Tykkään!!! Eikä siihen lomaan tosiaan mitään kummempaa tarvita.

Juhannusaatto oltiin ihan vaan kotosalla. Ei viittitty lähteä edes mihinkään ajelemaan. Juhannuspäivänä Sami lähti heti aamusta kohti Alastaroa ja Ratareisi 24h pyöräilytapahtumaa. Sinne mekin sitten Poutalan kanssa suunnattiin iltasella pyöräilijöitä muonittamaan. Sitä ennen pidettiin pieni kuvaussessio Ypäjällä. Kuvauskohteena Irokon-kennelin ihana Panda (Atendus Nothing But Blue), joka on nyt 3-kertainen Collieiden erikoisnäyttelyn BIS-voittaja.

BIS%20Panda-normal.jpg

Oli muuten hieno fiilis tuolla pyöräilytapahtumassa. Haastateltiin siinä järjestäjiä ja taitaa olla ensi vuoden Juhannuksen ohjelmassakin kyseinen tapahtuma. Vähän jo varattiin leiripaikkaa meille Poutalan ja koirien kanssa.

Fillaristi-Sami (462km 24h aikana, vaikka sateen takia joutui pitämään pitkiäkin ajotaukoja)

IMG_4273-normal.jpg

Muonituksen jälkeen käytiin Poutalan kanssa läheisessä kangasmetsässä iltalenkille.

IMG_4427-normal.jpgIMG_4420-normal.jpgIMG_4407-normal.jpg

Micky ja pikkuystävänsä Sylvi ♥

IMG_4438-normal.jpg

Niin ja sitten se tärkein eli syöminen. Kauheella tohinalla ajettiin takaisin Ypäjälle ja herkuteltiin sienipiirakan, salaatin, tomaatti-fetaleivän ja lättyjen kanssa. Nams! Kotona olin vasta pitkästi puolen yön jälkeen. Kiitos!

Maanantaina käytiin paimentamassa ja Samikin lähti messiin touhua katsomaan (ja kuvaamaan) kun ei ole poikia hommissa ennen nähnytkään.

Micky

IMG_4482-normal.jpgIMG_4485-normal.jpgIMG_4493-normal.jpg

Jacky

IMG_4555-normal.jpgIMG_4546-normal.jpg

Treenailemassa käytiin viikolla lähes joka päivä jonkun kanssa. Jackyn kanssa aloitettiin nyt toden teolla hiljaisuustreenit ja se tuottaa kyllä heti tulosta. Ja ihana, kun se selvästi tietää mistä on kysymys ja pystyy ihan hyvin tekemään myös hiljaa. Mickyn kanssa tuntuu, että seuraaminen on nyt edennyt tosi hyvin, mutta noudon kanssa ei oikein päästä eteenpäin. Täytynee taas pitää sen suhteen pieni tuumintatuokio.

Torstaina ajeltiin Siuntioon Vapun Nuppijumpan toiselle kerralle. Vitsit mä tykkään! En osaa edes sanoin kuvata sitä fiilistä. Tulee pohdittua asioita niiiiiiin eri kanteilta. Eikä tää tietty olisi ollenkaan niin antoisaa ilman meidän huippuporukkaa.

Viikonloppu meni näyttelypuuhissa, mutta niistä sitten enemmän seuraavassa päivityksessä.