Maanantaina pidettiin Pukon kentällä syksyn kenttätalkoot. Kiitettävän paljon oli väkeä paikalla. Kiva kun porukasta löytyy yhteishenkeä ja näin siivoustalkootkin tehtiin hymyssä suin. Ohjelmassa oli risukoiden raivaamista, konttien siivoamista ja aksaesteiden talvisäilöön laittoa. Niin ja työn jälkeen huvi eli koirat pääsivät kisailemaan makkararata- ja tavarannoutomestaruudesta. Maistui muuten grillimakkara meille kaksijalkaisillekin.

Tiistaina suuntasin taas kentälle tavoitetokon merkeissä. Keli oli varsin kostea ja niinpä meitä oli aika vähälukuinen joukko paikalla. Illan teemana oli nouto, joten Micky teki sitä. Palikat alkaa pikkuhiljaa loksahtaa paikoilleen ja liike muistuttaa jo ihan kokonaista noutoa. Paljon on ahkera treenaaminen vienyt asiaa eteenpäin. Jackyn kanssa seurattiin ihmishäiriössä ja tehtiin jääviä. Hyvä poijaat!

Eilen ei ollut mitään järkättyä ohjelmaa, mutta äkkiä se ilta taas kotosallakin meni. Tänään sitten taas ajeltiin Loimaan tokoon. Micky teki ensin kaukojen vaihtoja. Nyt alkaa mun mielestä tajuta kunnolla sen pointin, että keskittyy pitämään takajalkoja paikoillaan. Vaikein on s-i, mutta siitäkin päästään jumppaamalla. Tehtiin myös sivulletuloja, jäävien stoppeja ja rieuhuttiin. Niin paikallaolo Hipan kanssa. Se meinasi ensin olla ihan tosi vaikee, mutta pienellä huomautuksella muisti, ettei siellä mennä kesken kaiken leikkimään. Jacky teki taas vähän seuruuta. Hui kun musta on tullut ahkera seuraamisen treenaaja... Sitten vähän jääviä sekä kaukojen asentoja peruuttamalla. Olipa kivaa, vaikka vähän myöhään menikin.