Viikonloppu meni aksan parissa  Eilen poimittiin Jackyn kanssa Anja & Jaffi kyytiin ja mentiin kolmas ja viiminen kerta Ehyt-Areenalle Halikkoon Anette Lindellin oppiin aksaamaan. Ei ole toi paikka kyllä Jackyn juttu  Jännä kuin reagoi siellä niiiiiiin voimakkaasti pieneen tilaan. Karhun mielestä seinät voi kaatua vaikka päälle… Siis kyllä se kaikki esteet tekee, mutta niin maan julmetun hitaasti, ettei tosikaan. Ei ole sinänsä paljon hyötyä tollasista treeneistä, kun ajoitukset ym on ihan päin pyllyä, kun vauhti on niin kovin eri kuin yleensä. No tulipa sekin kokeiltua, ettei ole tuo paikka meidän juttu eikä kyllä missään muualla noin pientä tilaa aksaamiselle olekaan. Tulis jo ulkokausi… Kiitos Anette ja nähdään kesällä toivottavasti vauhdikkaammissa merkeissä

Lämmittely- ja jäähdyttely suoritettiin jälleen läheisellä golf-kentällä. Siellä pääsi onneksi hankikantoja pitkin ilman liukastumisia. Josko siinä muutaman kympin säästäisi, kun ottaa tuon koiran lihashuollon tosissaan. Siitä tuli tingittyä vielä Nickyn kanssa, mutta onneksi nyt on tullut järkeä ja tietoa tarpeeksi hoitaa nuo lämmittelyt ja jäähdyttelyt huolella.
 
Tänään sitten vuorostaan Anja koirien kera otti meidän Jackyn kanssa kyytiin ja suunnattiin Tampereelle TAMSK:in koiratallille epiksiin. Paikalla oltiin juuri sopivasti ja ehdittiin tehdä kunnon lämppärilenkki, sitten vähän treeniä harkkaesteillä ja koirat autoon BOT-takit päällä odottamaan vuoroaan.
 
Rata oli kiva simppeli pätkä. Ekalla radalla Jacky meni vähän maistellen uutta paikkaa ja uusia esteitä, mutta toisella radalla olikin sitten jo vauhtia paljon enemmän. Ekalta radalta saatiin vitonen yhdestä hypyn ohituksesta sekä yliaikaa Jackyn himmailusta ja huolella tehdyistä kontakteista. Toisella radalla tuli hylly putken väärästä päästä, mutta muuten se oli tooosi yes. Siihen oln kovin tyytyväinen, että puomi, rengas, pussi ja pituus meni ilman sen suurempaa ihmettelyä. Nuo kun on tahtoneet karhua vieraassa paikassa kummastuttaa. Rengas oli vielä aika vaikea, kun paksuhko rengas oli teipattu ilmastointiteipillä ja sen päälle raidoitettu oranssilla teipillä. Paljon tarvitaan kokemusta eri paikoista ja tämänpäiväinen oli taas yksi oikein hyvä sellainen
 
Ilma oli niin super hieno, että kotiuduttuamme otettiin vielä Ricokin mukaan ja suunnattiin Elonkiertoon. Eihän sieltä olisi malttanut lähteä millään pois, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämmitti mukavasti. Oli kyllä niin viimeisen päälle kevättalven parhautta  Kameraakin roudasin mukana, mutta tahtoi vähän valkoinen pala puhki ja värit muutenkin tuhraantua, kun aurinko oikein porotti eilen sataneesta puhtaan valkoisesta lumesta.
 
Jacky metsäpolulla.
 
Aurinkoinen Elonkierto…
 
täynnä erinäisiä eläimien jälkiä.
 
Sisarusten oma asetelma
Käsky oli kiipee ja tähän malliin ne kasan päälle itsensä sovittivat.
 
Suloinen Jaffiina
 
Kohta me saadaan lähtölupa.
 
Ja sit miljoonaa!
 
Mopo lähti taas vähän tassusta
 
Muutama karhu-pose
 
Kiitos Anja ja Jiit älyttömän mukavasta viikonlopusta