Nickyllä oli tuossa loppuviikosta ihan muuta ajateltavaa kuin toko ;o) Näiden "treenien" tuloksista sitten muutaman viikon päästä, mikäli tulosta syntyy ;o) Tämän takia en kovin suurin odotuksin toko kisoihin lähtenyt...

Kyseessä siis meidän oman seuran kisat täällä Forssassa ja tuomarina Riitta Räsänen. Heti autosta päästyään alkoi Nickyn nenä käydä ja bongailla tyttöjä. Sain sen kuitenkin ihan kivasti viritettyä ja olin tyytyväinen, että paikallamakuussa vieressä oli uros. Nicky siis yksilösuoritusten eka koira, joten toinen reuna paikallamakuussa oli tyhjä. Nooh hieman aiheutti ylimääräistä tykytystä tämä viereinen uros meikäläiselle, kun ei meinannut asettua ollenkaan edes perusasentoon, kun kyräili ja murisi Nickylle. Onneksi Nicky ei vastaa tuollaiseen tippaakaan. Paikallamakuusta 2 koiraa lähti. Näistä toinen on meidän lenkkikavereita, mutta hienosti oli Nicky malttanut mielensä toisen ilohepulista huolimatta. Hyvä Nicky! Tästä 10.

Käytiin pikaisesti vaan kehästä ulkona syömässä makkaraa ja sitten toimeen. Kovasti kävi nenä edelleen ja vaikka piti ihan hyvää kontaktia, niin silmistä näin koko ajan, että ajatukset oli muualla. Seuraaminen väljää, mutta käännökset nyt ihan ok. Tästä 7½. Liikkeestä maahan menossa Nicky jäi istumaan??? Juu ei ole koskaan ennen tehnyt tätä, kun koko liikkeestä istumista on harjoiteltu tooosi vähän. Tästä häkellyin itsekin sen verran, etten älynnyt antaa edes toista käskyä ja liike nollille.

Luoksetulossa lähti ihan hyvin ja pysähtyikin sallitun matkan sisällä, mutta sitten alkoi nuuskia maata. Meillä siis pysäytysmerkkinä on alhaalta heilahtava käsi. En ole enää aikohin palkannut namia heittämällä, mutta nyt Nickyn mielestä jotain lensi. Tästä siis vain 5½ kun hipsi nuuskiessaan eteenpäin ja tuli loppuasennon vinoon. Liikkeestä seisominen oli nätti ja nyt pysyi tosi hyvin sen taaksepalaamisenkin ajan. Piste lähti hitaahkosta istumisesta ja tästä siis 9.

Nouto ei ole meidän vahva juttu muutenkaan ja se jänskätti nyt ehkä eniten, kun Nicky ei ollut ihan kartalla. Lähti vasta toisella käskyllä ja meni ja tuli aika hitaasti, mutta otti kapulan viivyttelemättä ja hyvin suuhunsa. Mutta sitten siinäkin se loppu. En ole Nickylle koskaan opettanut eteen istumaan tulemista. Nyt se kuitenkin tuli kapula suussa silleen lähes eteen, mutta aika kauas ja vinoon. Piti kapulan kuitenkin hyvin käskyyn asti. Tästä vain 6.

Sitten meidän tämän päivän bravuuri. Ihan älyttömän makeet kaukot :o))) Vaihtoi asennot ripeesti ja täsmällisesti ja ennen kaikkea nousi istumaan taaksepäin, joten milliäkään ei liikkunut mihinkään suuntaan. Tästä ansaitusti 10. Viimisenä hyppy. Tämähän on meillä nyt takunnut, kun Nicky jää niin lähelle estettä. Niinpä jäi nytkin istumaan rintakarvat esteessä kiinni. Olin ihan varma, etten saa sitä niin läheltä hyppäämään takaisin. Tulihan tuo eikä osunut edes esteeseen ;o) Menohypyssä oli jalka kuitenkin kolahtanut ja taas tuli perusasentoon vähän vinoon, joten tästä 7½ kuten myös kokonaisvaikutuksesta. Yhteensä kertyi 144 pisteen ja 2-tuloksen verran.

Tosi tyytyväinen olen olosuhteisiin nähden. Nuo perusasennon vinoudet ja muut epätäsmällisyydet oli juurikin tuota ajatusten karkailua (toivottavasti...). Tässä on nyt liki kuukausi aikaa treenailla ennen seuraavia kisoja :o) Oikein hyvillä mielin siis eteenpäin!