Melkoosta liitoa ollut tämä viikko. Ja kotona sen näköistä, että siellä on käyty vain kääntymässä... Kevätkin perui tulonsa, kun lunta tulee lisää liki joka päivä ja plusasteet on vaihtuneet takaisin pakkaseen. Parina aurinkoisena päivänä alkuviikosta sain pihalta hakattua jäitä pois ja hiekan esiin. Etenee sulaminen sitten siinä vaiheessa vähän nopsempaan, kun tulee taas lämmin
 
Maanantaina lähdettiin heti töiden jälkeen Loten ja perhosten kanssa Hunnarille. Lenkin jälkeen hiukan tokoteltiin kotipihalla. Molemmat pojat oli paikallaolossa noin 3 min. Jacky käänsi lonkalle, mutta tarkemmin asiaa mietittyäni olin jättänyt sen varsin viettävään kohtaan... Palkkaamaattomuustreeninä otettiin pätkä seuraamista, luoksetulo ja hyppy, josta sai stopista palkan. Tää oli jälleen ihan PRO! Joo odottaa palloaan joka liikkeen jälkeen, mutta jatkaa toooosi hyvin  Loppuun otettiin vielä hetki kisapalkkaa ja liikkeiden väliä. Illalla mentiin aksaileen. Ulla oli tällä kertaa radantuojana. Jackylla tosi kiva vauhti päällä ja meillä oli älyttömän kivaa! Puomiin laitoin pitkästä aikaa matalat jalat ja saatiin siihenkin melkoinen vauhti. Puomilla ja keinulla otin vielä erikseen omaa sivuirtoamistani, mutta ei se karhua tuntunut haittaavan, vaan teki kontaktit joka kerta niin kuin on opetettu  Kiitos kamut jälleen!
 
Tiistaina käytiin tokottelemassa Prismalla. Tai siis mä ja Sirkka vaan. Jacky otti paikallaolon Ruun kanssa pohjana sula ja kuiva asfaltti. Nyt käänsi liki heti lonkalle, mutta muuten oli ok. Jäävistä harjoiteltiin maahanmenoa ja seisomista peräjälkeen. Maahan tippu nyt hyvin, mutta myös silloin kun piti seistä... Sekoittaa siis nämä vielä. Tosin muutamalla toistolla saatiin onnistumaan älyttömän hienosti. Ruutua otettiin lelulle. Tää on Jackylle vielä kovin häiriöherkkä liike. Ehtii huomata juostessaan sivuilla tapahtuvat jutut. Nyt alkaa kuitenkin ruudun skannaaminen onnistua jo hyvin  Merkki oli jälleen makee! Tän kun saisi pysymään tällasena. Seuraamista otettin pätkissä, kun pystyttiin käyttämään hyväksi parkkiruutujen viivoja  Tai Jacky mitään viivoja tartte, mutta tulee meiläisen kuljettua hiukka suorempaan  Maasta sivulle haluaisin Jackyn nousevan täpäkämmin ja ryhdikkäämpään asentoon. Tätä(kin) tarvii siis treenata.
 
Keskiviikkona kävin itse ensin hieronnassa ja sitten suunnattiin jälleen tokoilemaan. Nyt oltiin Anjan kanssa kaksin. Ensin ipanat teki yhdessä paikallaolon, joka molemmilta tosi hyvä  Sen perään toiset niin, että toinen makasi ja toinen häiriköi. Myös tästä suoriutuivat hienosti! Seuraamisessa otettiin eri osa-alueita. Tässä Jackya selkeästi häiritsi pohja, jossa vaihteli asfaltti, lumi, jää ja vesi. Enpä kyllä tykkää itekään tuosta asfaltilla treenaamisesta, mutta kun tällä hetkellä tahtoo asfaltit olla ainoita, missä löytyy suunnilleen pitävä pohja. Treenin jälkeen tehtiin vielä porukalla kunnon iltalenkki Sortohaassa Ricon nuoruuden maisemissa  Kiitos tämän viikon tokokamuille!
 
Tänään ja huomenna pojat viettävät vapaapäivää. Pelkkää lyhyttä lenkkeilyä vaan. Tänään palasin töihin palaveriin lenkin jälkeen, sieltä kauppaan ja nopsaan kotiin ja salille Jokioisille. Huomenna käytän taas pojat vaan nopsaan lenkillä ja palaan takaisin töihin inventaarion pariin. Pojat vien kyllä matkalla "mummulaan" lenkkeilemään lisää ja ennenkaikkea syömään herkkuja