Onneksi on töissä kertynyt plussatunteja roppakaupalla, niin ehtii harrastamaan ;o) Tänään ajelin Lietoon Välimäen <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Lentsun tokon yksityistunnille Nickyn kanssa. Juup ja hyvä olikin, että käytiin… Nyt tuli hyvät neuvot seuraamisen parantamiseen. Siihen otetaan kunnon kuuri ja luulen, että päästään hyviin tuloksiin, koska jo nyt oli hetkessä havaittavissa muutosta :o)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Myös ne kaukojen vaihdot ei menneetkään ihan niin kuin kuvittelin eikä myöskään ihan niin kuin viikko sitten sain neuvoja… Nyt tiedän, miten niitä työstetään ja tässäpä oiva rupeama sisätreeneihin talven ajaksi :o) Nickyn takapään käyttöä aletaan kanssa treenata ja muutamiin temppuihin/leikkeihin sain myös vinkkejä.

 

Tunnarissa tehtiin kokeilu, että missä mennään ja ihan oikeassa suunnassa mennään :o) Olen ottanut Nickyn kanssa paaaaljon yhden kapulan etsimistä ja se on jo pitkään onnistunut missä vaan. En vaan ole uskaltanut ottaa muita kapuloita mukaan. Nyt siellä oli vieraat kapulat sekä vein oman. Nicky haisteli ihan älyttömän hyvin kaikki läpi ja merkkasi kyllä sen oman, mutta rohkeus ei riittänyt tarttua siihen. Ilme oli apua anova, että mutsi kuule, kun sieltä sen oman löysin, mutta miks ihmeessä siinä oli niin monta muutakin ;o) Lentsu kuitenkin meinasi, että noin älyttömän hyvällä haistelulla tämä saadaan piankin hyvälle mallille.

 

Nyt voittajaluokan ajaksi keskitytään pelkästään liikkeestä istumiseen. Seisomista ja maahanmenoa on sen verran hinkattu, että ne ei sieltä mihinkään häviä. Istuminen on kuiteskin sen verran vaikea koiralle. Tämänkin luulin, että se vähän jo osataan, mutta pyh. Ei sinne päinkään! Erinäisiä muita juttuja käytiin kanssa läpi ja tunti meni yhdessä hujauksessa. Nyt on taas suu messingillä ja toko-into sai jälleen yhden vaihteen lisää, mikäli mahdollista :o))) Kiitos Lentsu hyvistä neuvoista!

 

Matkalla poikkesin hakemaan myös Helsittaresta tilaamani agilityliivin. Selän brodeeraus on tehty Nickyn pääkuvasta hieman tyylitellen. Ja toi numerolapun tasku on kyllä ihan loistojuttu, kun ei tarvii hakaneulojen kanssa pelata :o)

 

2016219.jpg2016218.jpg

 

Kun kerran töistä on vapaata harrastamisen takia, niin illalla suunnattiin vielä syyskauden avausagitreeneihin eli ekoihin maneesitreeneihin. Teemaksi päätettiin tässä syksyn aikana ottaa agilityn mm-kisojen ratoja. Tänään treenattiin minien joukkueagirataa esteelle 16 asti ja A-este korvattiin keinulla.

 

2017298.jpg

 

Nicky suoriutui radasta oikein mallikkaasti. Itse asiassa yllättävänkin hyvin :o) Menin 2-hypyn taakse ja otin Nickyn sieltä vastaan. Ensin siitä tuli vähän ”tönkkö” kääntö 3-hypylle, mutta kun ohjaajan jalat saatiin ajoissa liikkeelle, niin Nickykin tuli paljon jouhevammin (kiitos Annariina). Toinen pieni kommervenkki oli ekan putken jälkeen hypylle meno. Nicky haki putken jälkeen takaisin pituudelle väärästä suunnasta, mutta sekin korjaantui, kun huutelin Nickyn nimeä jo ajoissa.

 

Lopuksi otin vielä Nickyn kanssa alun uudestaan kepeille päättäen niin, että mentiin kepit vaikeammalta puolelta. Tätä saatiin vähän hinkata, mutta sitten sekin meni nätisti. Tänään huomasi erittäin hyvin kepeistä, että niitä on viime aikoina treenattu kotonakin. Tätä jatketaan nyt ehdottomasti niin kauan, kun lumi pysyy poissa. Olipas oikein kivat treenit ja kovasti taitava koira mulla :o)

 

Illalla poikia odotti vielä pesu. Kummasti katosi pari karvaista kaveria lähes näkymättömiin, kun kysyin, että kumpi tulee ensin pyllypesulle ;o) Molemmat saatiin kuitenkin pestyä kunnialla ja nyt on pojilla niiiiin puhtaat tassut, rinnukset ja vatsanaluset, että kyllä kehtaa huomenna mennä osteopaatin käsittelyyn :o)