Aamulla oltiin taas Annariinan ja jengin kanssa SUPER reippaita ja jo klo 8 treffattiin Elonkierrossa. Ihana aamun sininen hetki ja vielä ihanampi luminen metsä :o)) Jos ei noissa olosuhteissa ystävän kanssa rupatellessa mieli lepää, niin ei sitten kyllä missään. Kyllä oli rentouttava päivän aloitus kerta kaikkiaan. Metsälenkin päälle kierrettiin vielä Elonkierron "normaali" peltolenkki.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kamera oli taas matkassa, vaikka vähän meinasin, ettei aamuhämärässä kuvat taaskaan onnistu. Eipä ne niin hyvin onnistunutkaan, mutta jotain kuitenkin.

 

Joutsenet osuvat näköjään muuttomatkalleen aina yhtaikaa meidän kanssa. Juuri keväällä niitä ihasteltiin, kun tulivat Suomeen.

 

2081439.jpg

 

Tokokoira Lucas tulee lujaa punaisessa jumpperissa :o)

 

2081431.jpg

 

Fyra söpöläinenkin malttoi hetkeksi istahtaa lumihangessa rämpimisen jälkeen.

 

2081432.jpg2081433.jpg

 

Kiitos Ansku jälleen tosi tosi paljon :o))

 

Jäin vielä hetkeksi poikien kanssa Anskun jo lähdettyä jenginsä kanssa ja tällä kertaa oli Ricon vuoro hepuloida :o) Pappakoira mennä viiletti tuulispäänä lumista peltoa.

 

2081448.jpg

2081450.jpg

 

Lenkin jälkeen lähdin pelko persuksissa lääkäriin saamaan kortisoni piikkiä käteeni. Piikistä en välitä mitään eli piikkikammon takia en todellakaan pelkää. Lähinnä se tuntemus piikin jälkeen... Kortisonin ohella käteen tuikattiin puudutetta myös ja jopas oli mukava iltapäivä, kun käsi oli lähes kivuton pitkästä aikaa :o)

 

Ihan hyvä, että myös tuo puudete laitettiin, koska olin sopinut Annamarian kanssa, että mennään iltapäivällä Ypäjällä räpsiin joulukorttikuvia, jos suinkin pystyn. Keli oli edelleen aivan mahtava, vaikka ei aurinko suostunutkaan näyttäytymään kuin pilviverhon takaa utuisesti. Mahdollisia joulukorttiotoksia en tässä vaiheessa viitsi julkaista, mutta tässä muutama muu kuva Ypäjän orilaitumelta.

 

Annamarian tytöt kimppakuvassa.

2081435.jpg

 

Hieman lunta mukaansa kerännyt Martta.

2081437.jpg

 

Mulla oli hieno suunnitelma ottaa pojista tänä vuonna sellanen joulukorttikuva, missä molemmilla on tonttu suussa ja juoksevat. Ensin ei tonttu kiinnostanut ollenkaan ja sitte Rico löi homman ihan leikiksi, joten sen osalta otettiin käyttöön kuvaversio 2…

 

2081451.jpg

 

Nicky poseerasi oikein urakalla yhden maastoesteen päälle katsellen sieltä samalla tyttöjen kirmailua esteen ympärillä.

 

2081442.jpg

2081443.jpg

2081441.jpg

2081446.jpg

2081444.jpg

 

Annamaria ja tytöt; KIITOS ja KUMARRUS!

 

Nyt illan tulleen alkaa ilmeisesti puudutteen teho loppumaan ja taitaa olla mukava yö tiedossa :o( Nooh kyllä se toivottavasti vielä iloksi muuttuu tässä viikonlopun aikana, että maanantaina pääsisi taas töihin. Pojat lienevät huomenna varsin onnellisia, kun me Samin kanssa lähdetään käväisemään Tampereella ja pojat saavat ihan nukkua rauhassa ;o)