Annamarian kanssa sovittiin jo reilu viikko aikaa, että mennään tänään Elonkiertoon kuvailemaan Yokoa ja samalla juoksuttamaan Nickyä ja Yokoa. Aamulla katoin ikkunasta ulos toiveikkaana sääennusteesta huolimatta. Turha oli toive :o( Niin on taas mustaa ja synkkä, kun lumi tuli ja meni ja tilalle saatiin märkyys ja vesisade :o( Asiaan jonkun aikaa pähkäilimme ja päätettiin lähteä kaikesta huolimatta liikkeelle. Yllättävän hyvin onnistui muutamat kuvatkin sentään, vaikka maisema niin lohduttoman harmaalta näyttikin. Annamaria asettaa mun kuvaustaitoja tämän tästä koetukselle, kun nytkin piti kuvata harmaassa vesisadesäässä metsässä MUSTAA koiraa… Yoko on kyllä niin alati hauska otus. Minkäs sille voi, kun elämä on vaan niin kovin hienoa :o) Iloinenhan Nickykin on ja AINA, mutta silleen colliemaisen ”söpösti”, kuten Annamaria asian ilmaisee. Teidän tarvitsisi nähdä nämä kaksi, niin ymmärtäisitte, mitä tarkoitan :o)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aluksi käveltiin normaali Elonkierron lenkki ”väärinpäin” ja siitä jatkettiin metsäpolulle ja meidän etukäteen miettimällemme ”kuvauskalliolle”. Taas saattaa olla, että hiukan tuli hullun mainetta lisää (jos mahdollista…) kun Annamaria makasi rähmällään siellä kalliolla Yoko vieressään ja Nicky touhusi omiaan lähistöllä. Eikö sinne jostain ilmestynyt sauvakävelijä, joka muuten jatkoi matkaa aikas haipakkaa ohi ;o) Kuvien jälkeen käveltiin vielä Elonkierron lenkki takaisin ja niin vaan Yokon sitkeä yritys palkittiin ja Nickykin lähti leikkiin mukaan. Pikkusen meinaa pojjaalla olla estoja leikkiä itseään vanhemman nartun kanssa ja hoffi-säännöillä, jotka on hiukkas erilaiset kuin Ricon meillä kotona asettamat ;o) Kiitos Annamaria ja Yoko seurasta :o) Tämä otetaan jossain vaiheessa paremmalla säällä uusiksi.

 

Yoko poseeraa.

2103232.jpg

2103234.jpg

 

Nicky ja Yoko ensin kimppakuvassa kalliolla ja alemmassa Elonkierron lenkin penkillä.

2103243.jpg

 2103237.jpg

 

Ja sitten juoksemaan! Rapa vaan roiskui ja niin oli koirat korvia myöten rapaisia, mutta niin kovin kivaa näytti heillä olevan :o)

2103239.jpg

2103240.jpg

2103241.jpg

2103238.jpg

2103242.jpg

 

Iltasella tein vielä poikien kanssa lenkin kotonurkissa ja sen päätteeksi viritettiin linnuille ihka uusi lintulauta sekä eilen kaupasta bongaamani hauska talikello. Koitan ottaa niistä huomenna kuvat, jos mahdollista. Nyt olisi vielä harkinnassa kaivaa tänne sisälle jouluvalot esille. On vaan niin paljon mukavampi torkkua sohvalla viltin sisällä kuin tehdä mitään kotihommia ;o)