En ole ihan kauheesti bruukannut collieiden erikoisnäyttelyissä käydä. Nyt kuitenkin jo aikaisin keväällä päädyttiin Poutalan kanssa, että pakataan kaikki meidän piskit Caddyyn ja suunnataan Laukaaseen viettämään kesäpäivää. Tää mun käsihomma aiheutti asian suhteen omat haasteensa, mutta onneksi hädässä Ystävä tunnetaan ♥ Kiitos Annamaria! Ilman sua olis tämä reissu jäänyt käsipuolena tekemättä. Eikä siihen siis todellakaan sisältynyt pelkkä kuskina oleminen vaan myös molempien koirien kunnostaminen edellisenä päivänä, viimeistelyt kehän laidalla, Mickyn esittäminen, eväiden tekeminen mukaan sekä leirin pystytys ja purku. Ihan huikeeta! Kiitos myös Päiville jälleen Jackyn hienosta esittämisestä niin kehässä kuin valioparaatissa. Näyttelyn yhteydessä tosiaan järjestettiin ennen BIS-kehiä valioparaati vuosina 2014 & 2015 valioituneille (FI MVA, C.I.B tai jonkun harrastuslajin valio) sileä- ja pitkäkarvaisille collieille. Jacky pääsi mukaan kahdesta ansiostaan, kun sekä C.I.B että TVA on vahvistettu 2014.

Mentiin Päivin kanssa kumpikin tähän mukaan, koska C.I.B on Päivin ja Jackyn juttu ja TVA mun ja Jackyn.

IMG_7450.jpgIMG_7451.jpg

champion%20parade.jpg

Tunnelmia paraatin jälkeen. Jacky ♥

IMG_7507.jpgIMG_7510.jpg

Valioluokassa esitettiin 11 urosta ja tuomarin mielestä niistä vain kaksi oli ERIn arvoisia. Karhuillekin siis molemmille EH:t, jotka olivat kummallekin ensimmäiset laatuaan valioluokassa. Arvosteluista huonosti selvisi, että mikä laatuarvosanaa tiputti. Aika mielenkiintoinen setä tämä tuomari muutenkin, kun kävi kehässä läpsimässä urosten häntiä alemmas ja nappasipa koirankin handleriltaan ja lähti sitä itse juoksuttamaan. Onneksi ymmärsi pitää näppinsä erossa mun pojista...

Muutama kuva kehästä. Harmi, kun Jackylla on silmät kiinni tuossa, missä ovat molemmat.

IMG_7266.jpgIMG_7268.jpgIMG_7428.jpg

Keli oli mitä mainioin ja "mummi" pääsi myös hellittelemään ihanaa Cleoa (Serasecret Golden Soul) ja Vappua (Riemumielen Hunajatassu), jotka olivat tulleet ihmettelemään erkkarimeininkiä ehkäpä tulevaisuutta ajatellen. Oli myös kiva rupatella monien tuttujen kanssa.

Pikku Cleo 11 viikkoa ♥

IMG_7251.jpgIMG_7380.jpg

Pitkästä aikaa uudet "viralliset" poseerauskuvat Jackysta. (Päivi Kaski)

IMG_7287.jpg

IMG_7288.jpgIMG_7295.jpg

Sitten pari tunnelmaräpsyä Poutalan ottamina.

IMG_7306.jpg

IMG_7361.jpgIMG_7374.jpg

Meidän reissupiskit ♥

IMG_7392.jpg