Töissä riitti kiirusta lomailun jälkeen. Nooh kyllä sitten viikko menikin varsin nopsaan ja taas ollaan viikonlopussa

Maanantaina keli suosi onneksi edelleen aksan osalta  Mun vuoro oli viedä rata ja jo joskus syksyllä löysin tällasen, joka vaikutti kivalle.

Muuten mentiin rata ihan numeroinnin mukaan, mutta loppuun lisättii vielä putken jälkeen kepit toiseen kertaan suora putki ja loppuun hyppy 9. Kaikkein tyytyväisin olen 6 ja 7 hypyillä onnistuneeseen takaaleikkaukseen. 9 hypyn jälkeen kaarre oli piiiiitkä puomille, mutta mitäpä se voisi muuta ollakaan, kun en ole karhulle tollasta tiukkaa käännöstä opettanut  Mitäpä ne treenit muutakaan kuin älyttömän kivat jälleen  Maxit aloitti tällä kertaa ja niiden jälkeen käytiin vielä Anjan kanssa lenkittämässä Jacky ja Jaffi maneesin takana metsätiellä kauniin tähtitaivaan loisteessa.

Tiistaina Ansku oli vapaalla, joten päästiin lähtemään heti mun töiden jälkeen Saaren kansanpuistoon lenkille. Olen aina ollut hurjan arka menemään jäälle ja niinpä hiukan kauhuna katselin, kun pari pilkkijää olivat ajaneet autolla keskelle järven selkää. Pakkohan sen tietty on kantaa tällasenä talvena, jos koskaan, mutta silti. Fyra oli ollut jo aamulla rämpimässä ja siksi vähän väskä, joten karhu viiletti sitten menemään itseksiin. Kerrankin tuuli oli käynyt metsän suunnasta järven sijasta ja polut oli ihan kuljettavassa kunnossa. Kiitos kamut lenkkiseurasta

Keskiviikkona tein poikien kanssa kotinurkissa lenkin ja menin hierontaan. Hieronnan jälkeen ei kovin kummosia viitsi puuhastella, joten Sami sai mennä yksin lumitöihin vain koirat seuranaan. Ikkunasta kattelin Jackyn puuhia. Kiipesi takapihan iiiiison lumikasan päälle ja meni siellä kierimään ja kieri tietysti samoin tein alas asti. Tätä se toisti vaikka kuinka monta kertaa onnellinen ilme naamalla. MIten se sanonta taas meneekään, että hullulla on halvat huvit

Torstaina karkasin vähän töistä, kun Anja koirineen otti meidät Jackyn kanssa kyytiin ja suunnattiin Hyvinkäälle uimaan. Nyt oltiin ekaa kertaa keskenämme ilman uittajaa ja varsin mallikkaasti se meni niinkin  Koko aika käytettiin tehokkaasti hyväksi. Näköjään on uiminen vaan aika kovvoo hommoo ja käy ihan eri lihaksiin kuin lenkkeily tai hankijuoksu jne. Siitä vaan päättelin, kun pidän Jackya ainakin keskiverrossa kunnossa olevana ja niin vaan alkoi silläkin meidän vuoron lopussa takajalkojen lihakset jo tärrätä  On se hauska nähdä, kuinka nuo sitten kesällä uimiseen suhtautuvat, kun järvessä uiminen on kuitenkin luontevampaa ja siltä osin "helpompaa" kuin altaassa.

Eilen mentiin sitten Anjan kanssa iltapäivästä Elonkiertoon lenkille. Ricon jätin porukoille eläkeläislenkille, kun arvasin Elonkierron olevan taas rämmittävässä kunnossa. Näin oli myös  Nooh tulipa jälleen hyvä lenkki meille kaikille  Nyt Jacky malttoi jo leikkiä taas Jessenkin kanssa ja harrastivat poikapainiaan useaan kertaan. Kiitos Anja ja Jiit loppuviikon touhuista!