Viikonloppu oli koirien kannalta enemmän kuin tylsä, kun kaikki puuhastelut jäi ihan minimiin ja lauantain osalta lenkitkin. Hain Ullan kyytiin lauantaina jo ennen klo 8 ja ajettiin Noormarkkuun aglityn ratamestarikurssille. Huomattiin tästä kurssista ilmoitus jo loppukesästä ja heti ilmottauduttiin  Kurssin vetäjänä toimi Seppo Savikko. Aamupäivän ajan opiskeltiin teoriaa ja iltapäiväksi siirryttiin hallille käytännön harjoitusten pariin. Opeteltiin muun muassa rakentamaan rataa base line systeemillä ja sekös vasta oli näppärää. Kaikki oltiin ensikertalaisia tuon menetelmän kanssa ja silti koko rata oli kasassa 6 minuutissa ja vain 3 hyppyä piti suunnan osalta hieman fiksata. Ihan uskomatonta kuinka helposti se voikaan helpoimmillaan käydä  Tätä pitää ehdottomasti treenata lisää ja ottaa käyttöön oman seuran kisoissa myös.

Kurssilla oli oikein mukavaa porukkaa ja saatiin paljon antoisia keskusteluja ja ajatustenvaihtoja aikaan. paljon jäi ”juttuja” mieleen pohdittavaksi ja sovellettavaksi käytäntöön. Ja Seppo on kyllä ihan loistava kurssin vetäjä  Pitkä ja rankka päivä se oli, kun 13h oltiin matkoineen reissussa, mutta ehdottomasti sen arvoista  Kiitos Ulla kovasti seurasta!
 
Eilen oli sama lähtöaika aamulla, kun mentiin Samin ja Anjan kanssa Helsinkiin Go-Expo messuille. Aika köyhät messut sinäänsä. Riittää kyllä hyvin, kun käy 6 vuoden välein, kuten nytkin oli edellisestä kerrasta aikaa  Kotimatkalla poikettiin Ikeaan syömään lihapullat ja jälkkäriksi tietty pehmis
 
Kotiin kerittyämme lähdettiin samoin tein koirien kanssa kauniiseen säähän lenkille. Mentiin vähän eri metsään Jokioisille. Kamerankin raahasin mukana, mutten sitten kuitenkaan jaksanut kovin kummoisesti kuvaamiseen keskittyä.
Papalla on kiire,
mutta ehti se sentään hetkeksi istahtaakin
Karhu
Perinteiset painit
Tullaan...
ja mennään
Vauhdin hurmaa!
Niin kovin tärkeät Jiit
Jaffiina
Pajunkissat vihreällä
ja sinisellä taustalla

 

Ihana keli kyllä oli ja helposti saatiin 1½ tuntia kulumaan. Siitä sitten koirat kotiin, toiset vaatteet päälle ja salille. Sinne kun saatiin meidän ”personal trainer” paikalle ”ruoskimaan” ja laatimaan uutta ohjelmaa  Itsellä oli siis oikein toiminnantäyteinen viikonloppu, mutta koirien osalta hiukan omatunto soimaa… Tiedän kyllä totaalilevon aina välillä tekevän niillekin kovin hyvää, mutta silti…