Kauheen kiireinen viikko, vaikka ei mitään sen kummempaa ole kalenterissa lukenutkaan.

Eilen oltiin tavoitetokon treeneissä. Jacky teki hyppynoutoa metallilla. Oli se taas kovin hankalaa kentällä, vaikka kotona sujuu jo hyvin. Huomautin myös ylenmääräisestä haukkumisesta ja sen jälkeen kapulakin nousi reippaammin. Taasko mä annan sen vedättää??? Sitten tehtiin käskytettynä luoksetulo stopeilla, tunnari ja siitä merkille, josta palkka. Ihan sairaan hieno seisomisen stoppi, kun annoin vähän vartaloapua. Nyt tuli myös koko loppukolmanneksen laukalla. Tunnari ok. Paitti että taas se osui ihan suoraan omalle kapulalla. Ihme homma, kun se ei juuri koskaan joudu haisteleen, mutta liki aina tulee oma ylös. Pongaako se sitten vaan oman jo niin kaukaa, en tiedä. Merkki hyvä. Paikallaolo myös hyvä.

Micky teki ihan ekan kerran ikinä hyppynoutoa. Apujen kanssa onnistui hienosti. Lisäksi tehtiin kontaktia häiriössä ja leikittiin sekä muutamia sivulletuloja. Pätevä pikkukarhu! Niin ja loppuun paikallaolo Milan kanssa. Hyvin alkaa sekin pikkukarhulle hahmottumaan. Oli ihan älyttömän kivat treenit kaiken kaikkiaan.

Tänään käytiin Halikossa moikkaamassa osteopaatti Leena Piira. Molemmat pojat sai "puhtaat paperit". Ei siis kummallakaan mitään isompaa sanottavaa ja Leena oli todella tyytyväinen siihen kuinka Mickyn jalat ovat menneet parempaan päin. Jackyllakaan ei olut muuta kuin vähän niskassa jähmeyttä ja se taas tulee meidän pallottelusta, kun hyppii ja pomppii niin lujaa pallon perään, mutta se saatiin helposti auki.

Huomenna meneekin ilta pakatessa ja koiria laittaessa. Ulkomaan keikkaa pukkaa viikonlopulle. Tyttöjen reissu, jossa miehisyyttä edustavat Jacky ja Micky.