Tänään ei ollutkaan enää ihan niin kiva ilma, kun tuuli puhalsi melko lailla kovaa. Tosin pakkanen oli yön aikana mennyt vallan pyllylleen ja aamulla mittari näytti enää paria astetta miinusta. Aamupäivä meni kotihommien parissa, kun huomenna on sitten taas arki ja työt edessä.

 

Iltapäivällä lähdettiin Annariinan ja koirien kanssa Saaren Kansanpuistoon lenkille. Valinta olikin oikein oiva, koska siellä on sen verran metsää ympärillä, ettei tuuli pääse niin kylmästi puhaltamaan. Annariinalla oli nyt mukana muut koirat paitsi pikku Fyra, joka oli jo aamupäivällä ollut lenkkeilemässä pentukaverinsa kanssa. Lucas oli niin äijää, kun pääsi pitkästä aikaa messiin. Siellä se mennä viipotti saparo sojossa Ricon ja Nickyn kanssa. Lucas on kyllä niin hauska koira. Tykkään siitä ihan hurjasti :o))) Lumipyry yllätti meidät kesken lenkin ja kuvasaalis jäi kovin pieneksi sen takia.

 

Loppupäivän ja illan olen naatiskellut ja loikoillut vaan. Kerätään nyt viimeisetkin voiman rippeet huilaamisesta, kun seuraavaan lomaan on piiiiitkä tovi. Nicky tuossa nukkuu jaloissa ja taitaa vielä olla juoksentelemassa Kansanpuiston metsässä, kun tassut siihen malliin mennä vipottaa. Blogiin kirjoittamisen tahti tässä varmaan taas arjen myötä vähän hyytyy, mutta koitan kuitenkin mahdollisimman usein jotain raapustella.