Kalenteriin oli buukattu viikonlopuksi ohjelmaa, mutta toisin kävi. Messariin olin lähdössä turistiksi lauantaina, mutta se suunnitelma muuttui jo alkuviikosta. Niinpä sitten mentiin Anjan ja koirien kanssa piiiiiitkälle lenkille Elonkiertoon  Sen jälkeen menin vielä Anjan luo teelle. Kotiin ajoin parin kaupan kautta ja ilta meni lorvailuksi liesituulettimen puhdistusta lukuunottamatta.

Eilen näytti pakkasmittari -17 het aamusta. Turussa oli varattuna aksaa, mutta peruuntuihan tuo pakkasen takia  Pakkasesta huolimatta mentiin sitten taas samalla porukalla Elonkiertoon kuin lauantainakin. Parkista lähtiessä auton mittari näytti -20,5... Aurinko paistoi ja oli täysin tyyni, joten eipä tuo mitenkään erikoisen kylmälle tuntunut. Itse asiassa ihan älyttömän kaunista ja valokuvauksellista, mutta kyllä toi alkaa olla kamerallekin jo himppasen turhan viileä... Yllättävän vähän koirien tassavahalla voidellut tassut kuitenkaan paleli. Kiitos Anja ja J:t viikonlopun lenkeistä
 
Lenkin jälkeen toimin jätekuskina. Taas oli autotalliin jostain syystä kerääntynyt kaikkea sinne kuulumatonta... Illansuussa oltiin Samin kanssa joulumarkkinapaikan purkutalkoissa. Se oli niinko Samin juoksuporukan heiniä ja mä menin jeesiin, niin saan taas Samin lähtemään Pukon talkoisiin  Parin tunnin rupeama ja karkkikauppiaalta onnistuttiin vähän namusia tinkaamaan päivän viimeisenä myyntinä
 
Hyvä puhti oli päällä, niin päätinpä vielä leikata Ricon kynnet ja tassukarvat, puhdistaa hampaat ja pestä osittain (rinta, jalat, mahanalunen). Ricon mielestä kyllä joku muu synttärilahja olisi ollut parempi... Siinä kun sitten jo kylppäri oli märkä, niin sainpa päähäni urakoida saunan ja kylppärin pesun. Siinä vierähti seuraava parituntinen ja sitten saikin painua puhkipoikki sänkyyn.
 
Tänään piti sitten perua maneesiaksakin, kun ei pakkanut hellittänyt  Tykkään kyllä, että on kunnon talvi ja pakkasta, mutta.... Voisko esittää toiveen, että aina kun pitäisi olla aksaa, niin pakkasta olisikin vain -5... Katotaas kuinka käy ensi viikolla. Sehän tiesi sitten sitä, että ilta on ollut ihan vapaa siivoamiselle. Tai siis ei ole mitään tekosyytä heittää, miksi ei siivoaisi  Nyt tuli pestyä vessa ja pyyhittyä aika monta hyllyä pölyistä.