Lauantaina käytiin viemässä Rico "mummolaan" ja me muut lähdettiin ajelemaan Hauholle kyläreissuun. Siellä asustelee Jackyn siskopuoli Hilla emänsä Netan sekä omistajansa Piian kanssa. Savonlinnan suunnasta kyläilemään saapui myös Hillan kasvattaja Elina perheineen ja koirineen.

Elinan tervu Vertti toimi "avustajana", kun treenattiin taas näyttelyä, että iso ruskea seisoo takana. Nyt Jacky ei saanut mitään raivaria, mutta ihan älyttömän huolissaan se kyllä on  Nytkään Vertti ei mitenkään lähellä edes ollut eikä varsinkaan pätkääkään kiinnostunut Jackysta. Korvia ei vaan meinaa pystyä näyttämään millään, kun pitää kuulostella taaksepäin. Kuinkahan paljon tää nyt vaatii, että saadaan luottamus palaamaan ja Jackyn erinomainen esiintyminen takaisin... Harmittaa ja vi...ttaa ihan sutena  Se tuntui vähän auttavan, että menin alas kyykkyyn Jackyn viereen. Keskiviikkona koitetaan tutun Jessen kanssa.
 
Näytelmätreenin ja valokuvaussession jälkeen lähdettiin lassieiden kanssa sheltillä vahvistettuna metsään lenkille. Vitsit mikä ihana lenkkimetsä ihan siinä lähellä  Alkuun Jacky meni lähinnä nokka maassa nuuskutellen uuden paikan tuoksuja, mutta sitten löytyi juoksuvaihde ja varsinkin keppileikki Hillan kanssa. Siellä ne paineli mättäältä mättäälle  Juoksukuvia ei hämärässä metsän siimeksessä saanut, mutta parit poset piti pysähtyä ottamaan.
 
Koko lenkkipoppoo eli Jacky, Hilla, Netta ja Viola.
 
Puolikarvaiset puolisisarukset
 
Kiitos paljon kaikille asianosaisille! Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa
 
Eilen sääennuste lupasi iltapäivälle sadetta (ja näin myös kävi), joten Sami lähti heti aamusta maastopyörällä liikenteeseen ja minä poikien kanssa pihalle hommiin. Nyt on päällisin puolin haravoitu eikä puissakaan enää ole kovin paljon lehtiä tippumassa. Samalla virittelin myös verkot pensasmustikoiden sekä omena- ja luumupuun suojaksi jäniksiä vastaan. Jacky toimi varsin kätevänä apupoikana, kun juoksurundi kulki jostain kumman syystä juuri haravoitujen lehtikasojen kautta ja tukikepit hävisi pitkin pihaa  Kaikki ehdittiin mukavasti tehdä ennenkuin sade tosiaan alkoi.
 
Sadelenkille mentiin ihan kotonurkissa vasta illansuussa ja sen jälkeen pesin Jackyn. Ei siinä mitään järkeä ole näiden kurakelien takia, mutta kun on tuo karvanlähtö menossa, niin toivon mukaan lähtee uusi turkki paremmin kasvuun "puhtaalta pöydältä"  Aika paljon kaikkea nyppimistä sitä vaan saa tehtyä, kun pysyy koko päivän kotosalla.
 
Nyt lähdetään Jackyn kanssa maneesiaksaamaan