Tänään meni vapaapäivä Turussa ensin Piiralla ja sitten shoppaillen. Tämä mun käsihän ei tullut sen kortisonin jälkeenkään sen kummemmaksi. Kipuilu jatkuu edelleen, mutta kahden erilaisen tuen ja tarvittaessa särkylääkkeiden avulla on kuiteskin menty eteenpäin. Tähtäimessä juurikin saada arvioo tänään lisää. Ja tulihan sitä. Ei ole ihme, ettei niveleen tähdätty kortisoni ole auttanut, kun tulehdus on koko käsivarren alueella luukalvossa :o( Koko käsivarsi on niin tasaisen turvoksissa, etten ole edes tajunnut, että turvotusta on kohtalaisen paljon :o( Mikrovirran avulla ihan krampissa olevia lihaksia saatiin sentään vähän pehmenemään. Koitan nyt joka tapauksessa ensi viikon kärvistellä töissä, kun sitten on enemmän vapaata ja käsi ehtii levätä. Jos ei sekään auta, niin sitten se on suunnattava jälleen lääkäriin. Voi hitsi sentään :o(

Shoppailukierros kävi Länsikeskuksen kautta Myllyyn. Kaikki sain, mitä olin hakemassa ja yhtään ylimääräistä en kaupoissa kierrellyt. Nyt siellä tosin olisi sen puolesta voinut kierrelläkin, että väkeä oli hirmu vähän liikkeellä ja niissäkin muutamissa poikkeemissani paikoissa ei edes kassalle tarvinnut jonottaa.

Lumi on taas kovaa vauhtia menossa pois. Turussa sitä ei edes ollut ja vettä tihutti, mutta tällä menolla sitä ei täälläkään ole enää huomenna tähän aikaan :o( Vielä ei sada, mutta keli on reippaasti plussalla ja ennusteen mukaan huomenna sataa. Näinhän se on yleensä perinteisesti messarin näyttelyn aikaan ollut... Sinne en ole tänä vuonna suuntaamassa edes turistina, joten Onneva kaikille tasapuolisesti näin blogin kautta :o)