Eilen oli ansaittu lorvipäivä shiatsun jälkeen  Vähän keittiön kaappeja siivoilin jne. Poikien kanssa käytiin ihan kotonurkissa lenkillä kastumassa. Satoi nimittäin taas ihan puhdasta vettä  Voi kun se nyt vaan tulis valkoisena alas ja keli pysyisi pakkasen puolella.

Tänään jatkoin keittiön siistimistä. Juu en aio asua Jouluna (enkä muulloinkaan) kaapissa, mutta pakko niitä silti on välillä siivota, koska murusista ja ylimääräisestä roinasta päätellen siellä joku kuitenkin asuu 
Iltapäivällä mentiin säätä uhmaten Anjan ja kakarakoirien kanssa Elonkiertoon pitkälle lenkille. Säätä uhmaten sikäli, että taas satoi ja tuuli aika lailla. Lenkki kuitenkin tarvottiin läpi märässä sohjossa. Hyvän lämmön kun sai lenkistä päälle, niin mentiin siitä suoraan salille.
Jackyn kanssa ei ole tarvinu paljon treenailla. Ne normisti aivojen paikalla olevat pari hernettä ovat taas vaihteeksi löytäneet ilmeisesti tiensä pallien paikalle… Tuntuu, ettei karhulla pelaa mikään muu kuin hajuaisti  Edes Elonkierrossa ei paljonkaan leikkinyt Jaffin kanssa, kun vaan kuupotti menemään hajujen perässä. Eiköhän tää tästä rauhoitu taas samaan tahtiin, kun kulmakunnan nartut lopettelevat tämän kerran juoksurundinsa. Tahtoo karhulle korvat ja aivot takaisin.