Päivitys on taas vähän venähtänyt, kun tää blogi ei ole ollut yhtään yhteistyöhaluinen. Ja edelleenkään en saa hymiöitä käytettyä enkä tehtyä linkityksiä.

Maanantaina ja tiistaina (14.-15.5.) tokoiltiin kimppatreenit Feeniksillä vähän eri kokoonpanoilla kumpanakin iltana. Suurin ahaa-elämys tapahtui seuraamisessa. Olen hakannut päätäni seinään, että miksei Jacky muka opi nättejä käännöksiä. No siksi, kun mulla on niissä edelleen niin tuhoton kiire. Kun maltan vähän hidastaa ja selvästi merkata tulevan käännöksen suunnan, niin johan tulee karhu nätisti mukana. Oikea ja vasen siis kunnossa tällä, mutta täyskäännöstä tarvii vielä työstää aika lailla. Eijan liikkuroimana tekin sairaan hienon tunnarin. Myös kehäänmenoa muistin kerrankin treenata ja yhdessä-käsky alkaa toimimaan aikas hvyin jo. Kun vaan muistais sitäkin treeniä aina välillä… Tehtiin me sit vielä muitakin liikkeitä, mutta niissä ei mitään ihmeellistä.

Keskiviikkona oltiin Jackyn kanssa Loten & perhosten ja länderin seurassa Hunnarilla lenkillä. Hyvin jaksoi pikku Eva painaa sakin mukana. Kiitos kamut seurasta! Illalla käytiin pakkaamassa aksaesteet valmiiksi lavalle ja valmistelemassa kisapaikkaa muutenkin.

Torstaina sitten taas huono tuuri näytti puolensa ja lähes koko päivän satoi. Huono tuuri siksi, että juuri torstai osui olemaan 10 päivän sääennusteessa ainoa sadepäivä… Kenttä meni melkoiseksi liejuksi päivän aikana eikä kyllä käynyt kisaajia kateeksi. Nämä siis pelkät 3-luokan kisat. Kaikesta huolimatta kisat saatiin kunnialla läpi ja jopa tuomari totesi, että Pukon pitäisi järjestää kisoja useammin, kun homma on hanskassa ja jengillä asenne kohdallaan. Hyvä me! Illalla olin ihan poikki enkä jaksanut enää muuta kuin tehdä Jackyn kanssa vähän pidemmän ravilenkin.

Perjantaina olin vapaalla. Tai no… Siis töistä vapaalla, mutta kyllä siinä omien ja porukoiden asioiden hoitamisessa sai taas hyvinkin työpäivän verran aikaa kulumaan. Iltapäivällä mentiin Anskun ja jengin kanssa Hunnarille lenkille. Nyt ei edes pappa eksynyt missään vaiheessa. Lenkin jälkeen tokoiltiin taas hetki Hunnarin parkissa. Pätevä karhu! Kiitos Ansku lenkkiseurasta.

Lauantaina oli kauan odotettu Lentsun tokopäivä Forssassa. Kerrankin pääsi huippuoppiin omalla kentällä ilman matkustamista mihinkään. Aamupäivällä oli alo-avo koirakoita, mutta notkuin mä siellä senkin ajan. Iltapäivällä sitten voi-evl juttuja. Siihen ryhmään ei tunkua olllut joten saatiin kyllä koulutusta tasan koko rahan edestä ja paljon ylikin. Mä en oikein jaksa ymmärtää, ettei pro-tason koulutus omalla paikkakunnalla porukkaa kiinnosta, mutta mitäpä siitä, koska tässä tapauksessa se oli vaan meidän paikallaolleiden onni koulutusajan suhteen.

Aloitettiin paikallaololla ja se Jackylla muuten ihan ok, mutta lähti vähän mun perään, kun namikuppi oli mulla mukana. Nyt sille tarvii alkaa selkeemmin tehdä niin, että viedään namit yhdessä piiloon/reppuun valmiiksi. Juu ja sit karhu tahtoo lintsaa loppuasennon kanssa ja karata palkalle. Tässä täytyy nyt olla tarkkana! Jackyn ekana omana liikkeenä tehtiin metskua. Haahuili aika paljon ja keksi omiaan, mutta sitten teki muutaman ihan kelpoisen suorituksenkin kyllä. No samalla kävi ilmi, että Pukon keskikoinen kisametsku on ylipainoisena laiton kapine. No onneksi saadaan ennen kisoja vielä uusi. Kaukojen pariin käytiin toisena. vaihdot on teknisesti aika hyvin kasassa. Nyt vaan on alkanut liikkua sivulle, kun ei enää etene… No nyt vaan treenataan tämäkin kuntoon. Itse asiassa kaukot on nyt niiiiiin hienot, ettei olisi voinut vielä pari viikkoa sitten uskoa. Millaset niistä ollenkaan tulee, kun saadaan kokonaan kuntoon. Luoksetulon stoppia myös ja seisominen(kin) on hieno pienellä avulla, joka nyt vaan häivytetään veks. Siinä isoin probleema on loppu, jossa vaihtaa raville muutaman askeleen liian aikaisin. Tätä on koitettu työstää, mutta ei onnistu edelleenkään, joten siihen katottiin paria juttua, joita aletaan kokeilla. Loppuun tehtiin haasteellinen ruutu. Lähetys nimittäin agilityn A:n ja puomin välistä ja ruudun takana punakirjavia esteitä sekoittamassa punaisten ruutumerkkien hahmottamista. Hyvin karhu tästä huolimatta ruudun pongasi ja tiensä sinne löysi. Pätevää! Ihan loppuun vielä uudelleen pitkä paikallaolo ja nyt sekin karhulla ihan pro. Kyllä oli kerta kaikkiaan hieno päivä. Niin paljon tuli taas oivaluksia ja isompia treenattavia & pienempiä hiottavia juttuja. Kiitos paljon Lentsulle kuin myös kaikille osanottajille.

Illalla oli Anjan kanssa suunnitelmissa mennä salille, mutta vaihdettiin suunnitelma lenkiksi Elonkiertoon. Ja hyvä näin, koska oli ihan hurjan hieno ilta. Aurinko helli ja koirat saivat nauttia vapaana kirmaamisesta päivän aivotyön jälkeen. Raahasin kamerankin mukaan. Kiitos Anja toko- ja lenkkiseurasta. 

Pojat hölköttelee ♥

Siskolikka ei lakkaa ihmettelemästä veljen kierimisintoa.

Samaan suunntaan.

Jaffi ♥

Jos tykkään talvesta ja lumisesta maisemasta kovasti, niin eipä ole Suomen kevään ja kesän vihreydessäkään moittimista.

Sunnuntaina olisi ollut yksi valokuvauskeikka, mutta peruin sen ja päädyin menemään oman kylän aksaepiksiin. No se oli sitten suoraan sanottuna iso virhe. Ei ole oikein mun hermorakenteelle sopiva juttu, että varsin pienen koiramäärän epiksiin saadaan tuhlattua aikaa 3 tuntia! Siinä se päivä sitten menikin. Ei jessus! Koska mä olin jo ennen starttia ihan vi…..nut, kun kestää ja kestää ja kestää ja Jacky ollut mun käsissä ihan liian kauan, niin eipä meidän suorituksestakaan mitään tullut. Typeriä virheitä, ala-arvoista ohjaamista ja löntystävä koira. Että kirjaimellisesti paska reissu, mutta tulipa tehtyä… Illalla puuhastelin Jackyn kanssa vielä pieniä palauttavia tokojuttuja ja nyt meillä oli taas molemmilla kivaa.

Aika touhukasta meillä on taas ollut ja tämä kuluva viikko vähintään samanmoinen ja hyvin tokopainotteinen :o)