Kesällä jossain vaiheessa jonkun pieleen menneen ulkomaan reissun jälkeen päätin, että jos pojat jollain ilveellä kesän aikana tuloksensa saavat (Jacky C.I.B. ja Micky JCH), niin pidän pojille valiojuhlat. Kenellekään en tätä ääneen sanonut, mutta lupaus se on itsellekin tehty. Itsenäisyyspäivänä oli juhlien aika. Aloitettiin siskolikkojen ja Anjan kera lenkillä Hunnarilla ja jatkettiin hyvässä seurassa rupatellen ja herkutellen illalla. Pojat nauttivat huomiosta ja kiersivät rapsuteltavina ja istuivat välillä sohvalla vieraiden sylissäkin. Tosi kivaa oli ja ihanaa kaikki ihanat, kun pääsitte tulemaan.

Lauantaina tehtiin äitin kanssa perunalaatikot pakasteeseen paistamista vaille valmiiksi. Siinä kuorimisen, keittämisen ja imeltymisen välissä kävin Mickyn kanssa Tanjan taikakäsien hoidossa. Micky oli vähän S-mallinen, mutta se olikin onneksi ”vain” sisäelinten jumeista johtuvaa. Eli siis ranka oli ihan kunnossa ja koira suoristui, kun sisuskalut saatiin taas balanssiin. Loppupäivä Mickyllä meni nukkuessa, kuten Tanja arvelikin.

Eilen lähdettiin heti aamusta koko autollinen muijia kohti Raisiota ja Mia Skogsterin seuraamisklinikkaa. Mentiin kaikki vain kuunteluoppilaiksi. Koko päivä saatiin kuunnella Mian taitavaa luennoimista ja osaamista sekä katsella esimerkkitapauksia mallikoirien avulla. Todella antoisa ja mukava päivä, vaikka kotimatkalla sitten jo väsy meinasi iskeä. Kiitos kamut matkaseurasta!

Tänään olin poikien kanssa Hunnarilla nauttimassa ihanasta talvisäästä. Lunta ja muutama aste pakkasta. Ihan luksusta!