Vietettiin poikien kanssa viikonloppua shelttien tokoleirillä Tuorlassa. Micky oli se varsinainen osallistuja ja Jacky seuralaisena mukana, joka pääsi treenailemaan taukojen aikana. Aikamoinen wannabe-sheltti tuo Micky. Oli jokseenkin koomisen näköinen paikallaolorivi, sen sisältäessä 6 shelttiä ja Mickyn. Jackyllehan sheltit on aina olleet todella pahoja häiriöitä, kun ovat niiiiiiiin ihania. No nyt alkaa Micky jo olla melkein samassa mallissa. Onneksi se ei ole vielä keksinyt, että alkaisi piippaamaan haikeasti, kuten Jacky tekee.

Lentsu meitä jälleen koutsasi. Lauantaina tehtiin Mickyn kanssa pieni koemainen setti. Itse liikkeet meni teknisesti ok, mutta ohjaaja oli TAAS se ongelma. Micky vastaa liikkeiden välissä kehuun ja kisapalkkaan tosi hyvin, mutta sitten mä jätän sen oman onnensa nojaan ja alan liikaa keskittyä liikkuriin. Juu, tähän on nyt syytä kiinnittää välittömästi huomiota. Toisena tehtiin kiertoa, kun Micky tahtoo tarjota kaikkia tötsiä merkkeinä. Tähän saatiin tosi hyvä idea, jota nyt lähdetään työstämään ja kokeilemaan toimisiko se rikkomaan mielikuvaa.

Lauantaina saatiin nauttia kauniista ilmasta ja auringosta, mutta kuten tähän kesään kuuluu, niin ei kahta poutapäivää ole peräkkäin. Sunnuntain koulutus alkoi sateessa, mutta loppua kohden poutaantui. Ihan lämmin oli kyllä, ettei se sikäli haitannut. Palattiin niihin lauantaisiin liikkeiden väleihin ja olihan tuo koira heti ihan toisenlainen, kun oltiin kehässä koko ajan yhdessä. Toivottavasti nyt muistan. Toisena tsekattiin noutoa ihan yleisesti. Micky tahtoo tulla takaisinpäin vähän hitaasti ja sivulletulo kapulan kanssa päätyy aika usein vinoon perusasentoon. Tähän otettiin nyt tötsä avuksi ohjaamaan sivulletuloa, koska tekee sen kapula suussa ihan erilailla kuin muuten. Olipa tosi kiva leiri taas vähän eri seurassa ja eri koirakoiden parissa.

Alla Sirpa Saaren ja Satu Tuomisen ottamia kuvia.

Kierron harjoittelua.

IMG_0937.jpgIMG_1013.jpg

Liikkeestä seisominen

IMG_0958.jpgIMG_0969.jpgIMG_0982.jpgIMG_0984.jpg

Tää kuva sulattaa mun sydämen ♥

tokoleiri221.jpg

Vähän myös "palloiltiin" ja kierittiin -> toko on iloinen asia

tokoleiri239.jpgtokoleiri241.jpgtokoleiri231.jpgtokoleiri232.jpgleiri226.jpgIMG_0996.jpg

Maanantaina käytiin taas paimentamassa ja siellä oli nyt ohjelmassa ekalla kierroksella molemmille pyörössä vasemman kaarta. Taas tuli esille yksi poikien duunia hankaloittava tekijä, kun huidon käsilläni kuin heinämies kaiken aikaa. Kun rauhoitin kädet ja pysyin enemmän paikoillaan, niin homma alkoi toimia selvästi paremmin. Toisella kierroksella oltiin pellolla. Sinne oli rakennettu maltan risti ja sitä tehtiin vaihtelevalla menestyksellä. Poispäin ajo suoraan menee vielä suht ok, mutta jompaan kumpaan sivuhaaraan kääntäminen olikin hankalampaa. Vähän tehtiin myös poispäinajoa ja se sujui nyt yllättävän hyvin. Selvästi huomasi myös, että nuo pyörössä tehdyt "kaarisulkeiset" ovat alkaneet tuottaa tulosta. Nyt kun vaan maltan edetä rauhassa.

Eilen ja tänään ei ollut mitään varsinaista ohjelmaa kalenterissa. Eilen käytiin kauniissa säässä Elonkierrossa poikien kanssa lenkillä ja sitten poikettiin äidin luona. Hauska seurata noita poikia, kun ihan etsimällä etsivät siellä jo ne asukkaat, jotka heitä haluaa rapsuttaa ja heille puhua. Illalla käväisin kentällä, kun Ilona teki Jackyn kanssa vähän rallytokoa ja samalla treenasin hetken Mickyn kanssa. Tänään oltiinkin koko ilta vaan kotosalla ja puuhailtiin kotihommmia & treenailtiin vähän myös.