Perjantaina kukonlaulun aikaan Ansku hipsi meille tyttöjen kanssa ja Päivi nappasi meidän Transporterin kyytiin. Aika piukassa oli isokin auto, kun sinne 6 koiraa ja 3 ihmistä pakattiin. Tällä kyydillä mentiin Pärnu määränpäänä. Ehdittiin rauhassa käydä syömässä ja vaihtamassa vaatteet hotellilla ennen 1- ja 9-ryhmän erikoinäyttelyiden alkua.

Tuomarina toimi Tuula-Maija Tammelin Tanskasta ja collieita ilmoitettu 36. Micky sai ekan H:nsa. Oli tuomarin makuun liian vahva päästään ja myös kauttaaltaan. Olihan se tiedossakin, että jossakin vaiheessa näin käy, kun nykyään tahtoo lassiepojat olla niin kovin kevyitä, että Micky tosiaan näyttää siinä joukossa mörssäriltä. Itse tykkään enemmän kyllä tuollaisesta vähän ronskimmasta kaverista. Jacky voitti valioluokan ja oli lopulta PU4.

Illalla käytiin lenkillä hotellin ympäristössä. Olikin hieno paikka joen rannalla. Leirintäalue, jossa oli myös hotelli, josta meillä oli varattuna perhehuone omalla sisäänkäynnillä.

Maisemaa hotellin tuntumasta.

IMG_7663-normal.jpgIMG_7669-normal.jpgIMG_7667-normal.jpgIMG_7666-normal.jpgIMG_7664-normal.jpg

Lauantaina lähdettiin jo aikaisin liikeelle, kun oli päivään buukattuna sekä näyttelyä että agilityä. Collieilla oli tällä kertaa tuomarina tiukkana tunnettu Anna Redlicka Puolasta ja ilmoitettuja koiria 30. Micky oli ainoa junnu joka sai ERI:n, mutta koska SA:ta ei tullut, jäi urosten jun-sert jakamatta. Tässä kohtaa harmitti ihan huolella. Niiiiiiin lähellä mutta niin kaukana. Jacky sai myös ERI:n ilman SA:ta ja oli luokan 3. tai 4. Tuomari jakoi SA:t laatuarvostelussa suoraan ja muita ei laitettu järjestykseen ollenkaan.

Näyttelyn jälkeen siirryttiin viereiselle jalkapallokentälle agilityn pariin. Jacky oli ilmoitettu 3 starttiin Anskun kanssa. Ei ollut hyvä idea ei... Jacky oli täynnä intoa ja leikki ja riehui Anskun kanssa ennen vuoroaan, mutta... Näyttelykehässä on opetettu katsomaan mua kehän laidalle ja nyt tämä sama moodi jäi päälle aamupäivän näyttelystä. Meni hyvin musta poispäin, mutta siellä missä oletti mun olevan, jäi haahuumaan ja ettimään. Pari rataa räpelsivät näin ja sitten vihellettiin peli poikki ja jätettiin hypäri kokeilematta kokonaan. En viitsinyt siinä vaiheessa mennä enää itsekään kokeilemaan, ettei pieni karhu mene enää enemmän sekaisin. Aksakentällä menikin sitten iltaan asti, kun Fyra kisasi ihan lopuksi. Vähän oli silläkin hommat sekaisin, kun otti ekan kontaktivirheen ikinä ja toisella radalla karkasi lähdöstä. Tuloksena kuitenkin 0-voitto ja EE AVA.

Näyttelypaikkana toiminut Kalevi stadion on jo parhaat päivänä nähnyt.

IMG_7688-normal.jpg

Kehät olivat kuitenkin tasaisella ja lyhkäseksi ajetulla nurmella.

IMG_7689-normal.jpg

Aksakenttä sijaitsi ihan näyttelyalueen viereisellä kentällä.

IMG_7673-normal.jpg

Illalla oli kyllä aika katki poikki olo pitkän ulkona auringossa vietetyn päivän jälkeen. Keskustassa käytiin syömässä ja muutama muukin oli liikeellä, kun ruokaa sai odottaa ihan kiitettävän kauan. Illalla ei liiemmin ollut unen saannin kanssa vaikeuksia. Erinomaisen hienoa oli se, että 3 eri huushollin koirat tulivat yhteisessä kämpässä toimeen keskenään ilman minkäänlaista ongelmaa. Micky ja Cinco nyt tietty painivat minkä kerkesivät ja erityisesti sängyn päällä se oli niiden mielestä ihan superhienoa.

Sunnuntaina ei ollut ihan niin aikainen lähtö ja niinpä ehdittiin käydä myös vähän meren rannassa kävelemässä ja pakkohan siellä oli myös muutama poseerauskuva ottaa.

Cinco & Fyra ♥

IMG_7763-normal.jpg

Mun karhut ♥

IMG_7720-normal.jpgIMG_7735-normal.jpgIMG_7729-normal.jpgIMG_7727-normal.jpgIMG_7724-normal.jpg

Tällä rannalla olis aika hulppeeta tehdä vesikävelytreeniä.

IMG_7765-normal.jpg

Sunnuntain näyttelyssä sitten vihdoin Micky sai ekan jun-sertin ja oli vsp-juniori. Tällä kertaa tuomarina toimi Andrzej Kazmierski Puolasta arvostellen 29 colliee. Jacky myös hienosti ERI2 SA PU4. Tuomari nappasi junnujen rusetit käteensä ja asettui meidän väliin ja sitten katseli pettyneenä ympärilleen ja totesi, että no paparaz. Huusin Anskun äkkiä nappaamaan kuvan kännykällä.

jun%20sert-normal.jpg

Kaiken kaikkiaan ihan mahtava reissu mahtavassa seurassa. Tosi kivaa! Ja tuloksetkin loppujen lopuksi ihan mukavia. Ländereillä nyt meni superhienosti, mutta koiramäärään suhteutettuna matkassa olleet lassikoirat saivat myös ihan mukavia tuloksia. Onnea matkaseuralaisille!

Tämä viikko meneekin pyykkiä pesten ja seuraavaan reissuun valmistautuen.

Micky eilen kotipihalla rusettiensa kanssa.

IMG_7793-normal.jpg

Loppuun vielä muutama Anskun kännykällään räpsimä kuva. Kiitos!

Hotelli edestä. Meidän oma ovi oli tuo avoimen respan oven vieressä oleva.

parnu%20014-normal.jpg

Pärnun kävelykatuja, joissa oli aivan ihania kukkaistutuksia.

parnu%20127-normal.jpgparnu%20083-normal.jpgparnu%20129-normal.jpg

Leiri sunnuntain kehän laidalla.

parnu%20155-normal.jpg

Näkymä näyttelypaikalle katsomosta kuvattuna.

parnu%20163-normal.jpgparnu%20159-normal.jpg

Suht täyteen pakattu Transporter. Anskun tytöt pääsi matkustamaan toiseen kerrokseen. Tässä kuvassa pojat "keskitilassa", Päivin tytöt auton kiinteissä metallihäkeissä ja Anskun tytöt metallihäkkiin kiinnitetyssä kevythäkissä.

parnu%20122-normal.jpg