Voi Micky pieni! Jotenkin liikuttavaa ollut seurata tämän viikon pienen karhun isoa ikävää. Sami on ollut Lapissa hiihtämässä ja joka kerta illalla treeneistä/lenkiltä tullessa Micky iloisesti häntää heilutellen etsii kämpän ympäri ja sitten huokaisee pettyneenä, kun ei Samia löydy. Aamuisin käy makkarissa (koirat eivät ole siellä öitä) tökkimässä kuonolla Samin peittoa. Kohta tämä ”piina” onneksi päättyy ja saattaapi olla Samilla pieni perskärpänen kannoillaan muutaman päivän. Jacky on ehkä enemmän mun koira ja toisaalta sillä on enemmän kokemusta, että tällasia tilanteita välillä tulee. Mickylle tämä on eka pidempi pätkä erossa. Mä ulkoilutan, treenaan ja ruokin, mutta Sampan kanssa painivat ja touhuavat ”miestenjuttuja”, mikä ilmiselvästi on Mickyn mieleen.

Maanantaina oltiin hallilla kimppatreeneissä. Jacky teki niiiiin hyvän setin seuruuta, ettei ehkä ikinä ennen. Micky alkoi vihdoin hiffata ruudun keskipaikan. Tehtiin me toki muutakin, mutta nämä onnistumiset jäi päällimmäisenä mieleen. Tiistaina vaihdettiin lajia ja käväistiin näyttelytreeneissä Tampereella. Hyvät treenit, mutta ei siinäkään järjen kanssa mitään tekoa ole, että viipyy arki-iltana 4 tuntia reissussa tunnin treenin tähden…

Eilen kävin koirien kanssa pitkän lenkin Hunnarilla ja touhuttiin meidän metsäjumpat siinä samalla. Siitä ajoin Pukon kentälle ja treenattiin ulkona. Kenttä oli lähestuloon kokonaan sula. Jacky teki seuruuta, ruutua ja ohjattua. Nyt sille pitää ottaa tehokuuri ruudun paikkatreeniä. On sen verran päässyt varmaan väärällä palkkauksella lipsumaan... Seuruu edelleen hyvä. Ohjatussa tein liikkeenomaisena molemmat puolet. Hyvät, kunhan vaan malttoi pysähtyä merkille. Micky teki ensin jääviä, mutta niissä oli maltti kovilla, kun oli jo pongannut kentällä olevan ruudun. Sinne siis seuraavaksi ja päälle paikkatreeniä. Micky alkaa tämän hanskata oikein hyvin. Seuraamista pätkä jälleen ja loppuun luoksetulo leluun ja sitten vielä leikittiin ja riehuttiin. Ihanaa, kun pian pääsee vallan taas ulkona treenaamaan.

Tänään ajettiin tokoilemaan Loimaalle. Teemana oli häiriö. Aloitettiin pareittain toinen toista häiriköiden. Micky ja parina ollut rotikka-narttu olivat taitavia kumpikin eivätkä ottaneet toisistaan juuri mitään häiriötä. Välissä tehtiin paikallaolo, jossa jäin nyt aika lähelle ja palkkasin paljon. Toisena häiriöjuttuna tehtiin kuuntelua ringissä. Maasta Micky ei nouse millään toisen antamilla eri käskyillä, mutta maahan tippuu kyllä helposti, kun joku sinne päinkin käskyttää. Tauon jälkeen tehtiin vielä kapulan pitoa ja luoksetuloa. Jacky sai tehdä seuruuta, jossa oli edelleen tosi taitava, peilin edessä tehtiin sivuaskelia ja kaukojen m-i vaihdon tekniikkaa. Olipa hyvät treenit ja taas kannatti ajella Loimaalle asti.