Torstaina mentiin Hunnarille lenkille Loten ja perhosten kanssa pirteässä pakkasessa. Jackylla oli ”vähän” virtaa ja mennä viiletti joka suuntaan ja koitti Danielia leikkimään ym. Hassu karhu  Ihana terapialenkki jälleen hyvän jutustelun merkeissä  Kiitos!

Illalla piti mennä pitkästä aikaa kimpassa tokoilemaan, mutta jätettiin väliin pakkasen takia. Kyllä se -10 astetta on ulkona tokoiluun vähän liikaa  Ei ole kiva laittaa koiraa kylmään maahan paikallaoloon ja palkkaaminen on kovin hankalaa kömpelöt ja paksut hanskat kädessä. Sikäli harmitti kovin, kun vihdoin mulla on löytynyt tokotusmotivaatio takaisin.
 
Eilen kävin tekemässä töissä vaan aamuhommat. Molemmat pojat meni ”mummulaan” hoitoon ja lenkitettäväksi. Minä kun suuntasin Ullan kanssa Turkuun ja Piiran käsittelyyn  Ai että teki taas makiaa. Aika karseaan kuntoon kroppa parissa kuukaudessa ehtii, vaikka kuinka koittaa itse tehdä erinäisiä jumppasysteemejä ym  Illalla olin niin väsy, että torkuin vaan sohvalla. Onneksi pojat olivat olleet hoidossa, niin niiltäkin oli ihan suurin virtapiikki pois.