Vuoden viimeistä päivää viedään. Töissä oli aikamoista hulabaloota, kuten arvelinkin näin kuun ja varsinkin vuoden lopuksi. Sain kuitenkin ”pöydän tyhjäksi”, joten hyvillä mielin voin taas lomailla seuraavat 6 päivää :o)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Älytön pommien paukuttelu on kuulunut koko alkuviikon :o( Jotenkin oikein kun yritän, niin raketit vielä jollain lailla ymmärrän, kun niissä on edes jotain katsottavaa, mutta nuo paukut & pommit. Siinä kyllä niin kirjaimellisesti menee eurot savuna ilmaan. Pieni yhteenotto mulla jo olikin paikallisten nuorukaisten kanssa, kun keskellä pyörätietä pommittivat aika alkuillasta, eikä siitä uskaltaneet pienemmät lapset edes kulkea ohi.

 

Koirien kanssa ollaan treenailtu vain sisällä, kun tämän vuoden villitys tuntuu olevan, että koiria tahallaan kiusataan heittämällä paukkuja kohti :o( Olen nyt jo kuullut useamman tapauksen, jossa ohi ajavasta autosta on heitetty paukkuja ihmisten pihoille eläimiä kohti ja pyöräteillä kulkevien koiranulkoiluttajien  päälle. En viitsi sitä riskiä ottaa ja lisäksi meidän piha on tällä hetkellä aika liukas, joten sikälikin on turvallisempaa touhuta sisällä.

 

Rico on treenannut pääasiassa laatikkoa. Nyt siellä on jo koiran etupää :o) Lisäksi Rico opettelee läpsäseen give me five vasemmalla tassulla. Siksi vasemmalla, että tarjoaa helpommin kaikkeen tekemiseen oikeaa tassua, joten tästä vähän vaikeusastetta ;o) Nicky osaa ”lootan” jo kokonaan. Saavistelu on vielä vaiheessa, mutta etenee. Heiluttaminen on nyt viimisen päälle tassussa eikä mene enää edes give me fiven kanssa sekaisin :o) Sitten Nicky on tehnyt aika paljon kaukojen asennon vaihtoja. Vielä on pitkä matka oppia tekemään m-s vaihto hissinä, vaikka välimatkaa tuleekin. Kimppatreeninä ollaan nostettua metskua ja se on molemmilla tooooosi hyvä :o) Nickylle olen siinäkin lisännyt vähän vaikeutta ja jättänyt kapulan välillä laipan varaan pystyyn jne.

 

Iltapäivällä oltiin äitin ja koirien kanssa Mustialassa lenkillä. Siellä on sen verran aakeeta laakeeta, ettei moiset autosta pommeja heittelevät pääse ihan helpolla yllättämään… Sami lähti melkein heti töistä parin kaverin kanssa ajamaan Saloon noin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />10 km Uuden Vuoden juoksuun. Nooh ei sillä siellä kovin myöhään mene ja illalla ehditään vielä hyvin ajelemaan ja raketteja katsomaan. Meillä kun tämä uusi vuosi ei ole koskaan ollut sen kummempi juhla. Siinä se vuosi on aina vaihtunut muutenkin :o) Voi olla, että jotain pientä treeniä poikien kanssa tehdään tässä kotosalla Samia odotellessa tai sit vaan maataan sohvalla ja naatiskellaan vuoden viimeisistä tunneista :o)

 

Oikein Hyvää Vuotta 2009!