Palataas vähän taaksepäin, kun on taas päivitys vähän jäljessä.

Ihana viime viikonloppu! Piiiiitkästä aikaa koko viikonloppu ilman etukäteisohjelmaa ja varsinkaan reissaamista yhtään mihinkään. Molempina aamuina sai siis myös nukkua ilman kellon soittoa. Luksusta! Lauantaina sain Poutalan ja nuorimmat partasuut avuksi pihahommiin. Ihan eri tahtiin sujui hommat, kun rupatteli samalla. Ja kunnon talkoisiin tietty kuuluu kunnon eväät myös, että jaksaa.

Pihahommien tehokkaat apurit

IMG_9637.jpg

Sunnuntaina mentiin Poutalan kanssa jo aamupäivästä Elonkiertoon lenkille. Iltapäivän tein kotihommia ja pesin pyykkiä, kunnes meillä oli kaiman kanssa pienet treenitreffit Paavolassa. Testailtiin siinä samalla myös 5 lassikoiran (karhut mukaan lukien) reagoimista laukauksiin. Eipä ne kenenkään maailmaa hetkauttanut ja touhut jatkui samaan tahtiin laukausten jälkeenkin. Hyvä, hyvä!

Maanantaina tuttuun tapaan paimennettiin. Pojat pääsi ekaa kertaa tekemään hakuja ”tolppakoiralta”. Molemmilla oli toinen uros treenikaverina ja jestas miten ylpeä olin kummastakin. Kun tehdään töitä, niin tehdään töitä! Toinen uros sai hujahtaa karvoja hipoen edestä tai takaa ohi ja viedä lampaat mukanaan. Toisaalta omalla vuorollaan kumpikin karhuista pystyi hakemaan lampaat hyvinkin läheltä toista koiraa. Ihan huipputreeni! Toisessa setissä tein taas kummankin kanssa neliöaitauksessa lampaista luopumista. Ihan selvästi olivat asiaa funtsineet viikon aikana, koska nyt luopuminen kävi jo paljon helpommin myös Jackylta. Päivin ottamia kuvia on tulossa myöhemmin.

Tiistaina oltiin Pilvin ja koirien kanssa Elonkierrossa lenkillä. Sinne mennessä kävin ottamassa pojista vähän kukkaiskuvia, kun viime kesänä voikukat ehti haitulavaiheeseen ennen kuin me muistettiin ottaa kuvia.

IMG_9672.jpgIMG_9679.jpgIMG_9715.jpgIMG_9700.jpgIMG_9722.jpgIMG_9723.jpg

Lenkillä pikku-Pirre oli taas kovasti Mickyn kanssa. Naurettiinkin, että se varmaan ihailee, että hänellekin kasvaa moinen turkki, kunhan isoksi ehtii. Laadullisesti huonot kuvat, mutta kertovat oleellisen, kun juostessakin mennään ihan samaan tahtiin ♥

IMG_9852.jpgIMG_9855.jpg

Tää on kans jotenkin hauska kuva koirien ilmeiltä. Seisoja-Elsa on poikien mielestä vähän liian vauhdikas likka eivätkä edes yritä pysyä perässä. Siksi Jacky meinaakin, että on parempi marssia kokonaan eri suuntaan.

IMG_9846.jpg

Iloinen Micky ♥

IMG_9860.jpg