Suuntasimme vuoden ensimmäisiin agiliitokisoihin Riihimäelle. Kirpakka liki kymmenen asteen pakkanen ja tuuli tekivät kelistä varsin raikkaan. Sami ja  Rico olivat myös matkassa, koska kisojen jälkeen suuntasimme kyläreissuun Klaukkalaan.

Katselin rataa minien suorituksien aikana ja se näytti oikein mukavalle. Leena Rantamäki-Lahtisen radalta löytyi kaikki esteet pöytää lukuun ottamatta ja se oli selkeän oloinen muutamaa pientä ansaa lukuun ottamatta. Maxi ykkösiä oli taas "yllättäen" paikalla niin paljon (49) että rataantutustuminen oli jaettu kahteen ryhmään. Minä pääsin vasta toisessa ryhmässä tutustumaan ja siinä vielä varmistui se, mitä laidalta olin todennut: oikein mukava rata :o)

Nickyn numero oli vasta reilusti  puolen välin jälkeen, joten ohjaajalla oli roppakaupalla aikaa jännittää ;o) Ilman kylmyys toki teki sen, että liikkeessä oli molempien pysyttävä kaiken aikaa, että vallan jähmettynyt paikoilleen. Vihdoin päästiin radalle ja alun mukava hyppy-puomi-pussi -yhdistelmä mahdollisti, että pääsin lähtemään Nickyn kanssa yhtaikaa. Mitään suurempia mokia ei tehty ja nyt oli Nickyn kaarrokset ja kontaktitkin mallikkaat. Parissa kohtaa tosin paloi ylimääräistä aikaa…

Nicky juuttui pussiin ja sitä sieltä huutelin. Loppujen lopuksi tuli lähes takaperin ulos??? Tätä ihmetellessäni Sami totesi jonkun uroksen nostaneen koipea sinne aiemmin… Sitä oli kyllä koitettu puhdistaa, mutta eihän sitä tuollaisesta kankaasta kokonaan pois saa. Matka jatkui ja seuraava hidastus tuli kepeillä. Jostakin syystä varsin usein käy niin, että Nickyn vauhti tyssää lähes kokonaan keppien sisäänmenoon ja pujottelurytmi löytyy vasta puolessa välissä. Painostanko itse Nickyä keppien alussa vai onko kysymys vain kokemuksen puutteesta. Tätä selvitellään ja treenataan lisää :o) Pääasia on että lopputuloksena oli meidän toinen NOLLA ja aikaakin jäi yli 4.30 noista viivästyksistä huolimatta. Hyvä me! Ja jälkeenpäin meidän rataa videolta katsoessani (kiitos Annamaria jälleen kuvauksesta) olin ensimmäisen kerran tyytyväinen myös omaan ohjaamiseeni. Mukava alku vuodelle ja tästä on kiva jatkaa viimeisen ykkösluokan nollan metsästystä :o)