Tiistaina kävin ekaa kertaa hakemassa ”muna-autolta” Friida-munia. Kyseessä siis Vaahteramäen tilan vapaissa olosuhteissa elävien kanojen munat. Ja kyllä vain. On ne aika erilaisia kaupasta ostettuihin verrattuna. Keltuainen on isompi ja syvemmän keltainen. Lättytaikinasta tuli tosi täyteläinen jne. Aion kyllä jatkossakin suosia näitä. Illalla oli toinen kerta putkirullausta. Olipas jotenkin helpompaa ja luonnikkaampaa sen putken kanssa touhuaminen nyt. Ehkä ihan yhtä kipeet paikatkaan ei olleet nyt. Kuinka hyvässä kunnossa sitä ollenkaan on 8 kerran jälkeen.

Keskiviikkona tein poikien kanssa kunnon lenkin Hunnarilla ja siitä sitten takaisin töihin palaveriin. Pojat oli jälleen assareina mukana. Micky viihdytti itseään tonkimalla pomon kassia ja pöllimällä muffinsipaperit roskiksesta… Torstaina ei muuta ehtinytkään kuin käydä hieronnassa ja tehdä kahden huushollin tuplabonus ostokset Prismassa.

Perjantaina kävin poikien kanssa Elonkierrossa lenkillä ja siitä suoraan mentiin salille, jonne Sami tuli fillarilla suoraan töistä. Olipa hyvä fiilis rautojen kimpussa, kun oli kunnon alkulämpö lenkistä alla. Ilta menikin sitten vaan sohvalla lojuen.

Lauantaina mentiin heti aamusta Poutalan kanssa Ypäjällä sienimettään. Jos viimeksi oli tarjolla valmiiksi kuivattuja, niin nyt oli valmiiksi pakastettuja suppilovahveroita. Ämpäri vaan kolisi, kun niitä sinne tiputteli. Komia ämpärillinen saatiinkin aikaan. Osan säilöin etikkaliemeen ja osan hyörytin ja pakastin. Ans kattoo tarvisko kerran vielä mennä. Tulihan siinä samalla mukava aamulenkki ja muutama valokuvakin.

IMG_6695-normal.jpgIMG_6706-normal.jpgIMG_6679-normal.jpg

Eilen olikin sitten sadepäivä aamusta iltaan. Niinpä oli hyvä hetki vihdoin viimein kaivaa ompelukone esille ja ommella muutama mittatilauspanta. Niin ja tuli siinä samalla vähän kotihommiakin puuhattua. Lenkki tehtiin ihan kotimaisemissa sadetamineet päällä. Illalla piipahdettiin jälleen salilla. Olipas mukava viikonloppu. Mutta on se aika silti niin hubaa, ettei tuossakaan ajassa saa tehtyä lähellekään niitä juttuja, mitä kotona on rästissä ja mitä muuten haluis tehdä. Kai mä olen sitten vaan huono organisoimaan ajankäytön, kun en millään ehdi tarpeeksi.

Tänään kiiruhdin poikien kanssa liki töistä suoraan paimentamaan. Aikamoisen kuraista oli laitumella, mutta kiva kuitenkin, kun vielä näki treenata ulkona. Vitsi kun oli hyvä treeni. Sain ihan hirmu hyviä neuvoja omaan ajoitukseeni ja koin suorastaan valaistumisen, että miksi poikien kaaret on jääneet vajaiksi. Ihme homma, että ”vika” löytyi taas jälleen kerran koirakon kaksijalkaisesta osapuolesta… Hidas hämäläinen on niin kovin hätäinen. Paimentamisen jälkeen ehdin sen verran piipahtamaan kotona, että vaihdoin vaatteet ja jätin pojat miettimään lammasasioita. Joogassa oli ihan älyttömän kivoja lonkkien ja lantion alueen venytyksiä. Mutta huoh, se hengittäminen. En vaan ehkä opi ikinä…