No niin! Tässä on lupaamani kuvat helmikuun alusta. Uusia on taas jo kamerassa, mutta vanhemmat ensin.

Ensin muutama kuva Elonkierrosta, kun oltiin Ullan, Sakun & Tamin kanssa lenkillä.

1.2%20%281%29-normal.jpg1.2%20%282%29-normal.jpg1.2%20%283%29-normal.jpg

Seuraavana päivänä oltiin Anjan ja koirien kanssa Porissa ja poikettiin Yyterin koirarannalla.

2.2%20%281%29-normal.jpg2.2%20%287%29-normal.jpg

2.2%20%284%29-normal.jpg2.2%20%286%29-normal.jpg

2.2%20%288%29-normal.jpg

2.2%20%282%29-normal.jpg2.2%20%283%29-normal.jpg

Mickyn 5,5kk poseeraukset Kasken Päivin kuvaamana.

2.2%20%289%29-normal.jpg2.2%20%2811%29-normal.jpg2.2%20%2810%29-normal.jpg

Ja sitten taas Elonkiertoon :o)

3.2%20%281%29-normal.jpg3.2%20%282%29-normal.jpg3.2%20%283%29-normal.jpg3.2%20%285%29-normal.jpg

3.2%20%284%29-normal.jpg

Viime tiistaina saatiin pitkästä aikaa Minna L:n kanssa aikataulut natsaamaan ei kun treenaamaanFeeniksille. Micky teki ruutua merkiltä lähetyksellä ja karkasi jokusen kerran... Ilmeisen kivaa siis! Luoksetuloa oli myös ohjelmassa sekä tunnarikapulan noutoa. Jacky teki ohjatun vasemman ja nyt siinä ei ollut mitään ongelmaa. Seinä siis taisi olla maneesissa ahdistava. Teki myös seuruuta, tunnarin ja ruutua ja oli kaikissa nyt oma osaava itsensä :o) Treenin jälkeen ajettiin vielä Hunnarille lenkille.

Keskiviikkona kävin iteksiin poikien kanssa Hunnarilla ja illalla mentiin Kuuman maneesiin tokoilemaan. Micky oli vähän väskän oloinen ja keskittyikin enemmän hevonkakan syöntiin. Ihan hyvät luoksetulot saatiin sentään aikaan sekä liikkeenstä maahanmenot. Kiertämisissä oli nyt nihkeä. Jacky teki ensin merkkiä uudella palkalla ja sitte zetaa kokonaisena. Viimisenä maahanmeno, jossa autoin. Teki hyvin! Suora luoksetulo tehtiin kans ja tunnari sekä ihan vaan kontaktitreeniä, kun pari muuta koiraa treenasi samaan aikaan.

Torstaina oltiin paimentamassa :o) Molemmat pojat pääsi kerran lampaille. Jacky ensin ja ääntä riitti. Sitten kun päästiin yhteisymmärrykseen siitä, että haukkuminen ei ole sallittu, niin kappas, kun karhu pystyi keskittymään oikein hyvin ja oli oikein päteävä paimenkoira. Micky makoili sylissä parin koiran ajan ihan rauhassa ja katseli muiden touhoja. Vaan eipä ollut rauhallisuudesta tietoakaan, kun pääsi hommiin. Se alkaa olla jo vähän villi, mutta koska on kiltti lampaille, niin kasvattakoon itsevarmuuttaan vielä. Sinne se tomerana poikana niputti lampaat nurkkaan ja tuimana tuijotti, että siellähän pysytte ;o) Kivaa oli!

Perjantaina mentiin heti töiden jälkeen Annakaisan ja Helmin kanssa treenaamaan Jokioisille. Micky teki seuraamista, alustaa ja maahanmenoa. Nyt myös palkkasin lelulla ja se toimi ihan yhtä hyvin kuin namikin. Jacky teki vähän seuraamista, ohjatun oikeaa, tunnarin ja kaukoja. Pientä hiottavaa tietty molempien kanssa, koska eihän sitä tokossa koskaan valmiiksi tule. Kokonaisuutena kuitenkin molemmat teki oikein hyvin ja hyvällä asenteella :o) Treenien jälkeen tein vielä lenkin Elonkierrossa.

Eilen oltiin taas ensin päivällä Loimaalla pentukurssilla. Sen jälkeen mentiin Anjan ja koirien kanssa Hunnarille lenkille. Siellä kävi kovin hyvin selville, mitä tapahtuu kun ei huomioi ja kun huomioi toiset ihmiset... Heti parkkipaikan lähellä iso koira kuonopannan kanssa juoksi miljoonaa kohti välittämättä yhtään omistajansa huudosta. Heilautin remmejä ilmassa ja karjaisin koiraa häipymään. Näin se tekikin ja sen jälkeen sain koiran omistajalta haukut päälle, kun olen niin julma ja kun hänen koira on ihan kiltti :O What! Totta hitossa puolustan omiani ja ihan olisin huitaissut perille asti, jos piski olisi yhtään lähemmäs tullut. Kaikenlaisia idiootteja koiranomistajia!

Kun taas sitten täysin päinvastainen kokemus vain hetkeä myöhemmin. 3 moottorikelkkailijaa päristivät menemään siellä suunnalla, mistä meidänkin reitti kulki. Kun näkivät meidät, niin stoppasivat kauemmaksi odottamaan ja ajoivat hissukseen ohi iloisesti morjestaen, kun me oltiin saatu koirat turvallisesti reunaan. Kyllä täällä mahtuu ihan hyvin olemaan koirat ja kelkat ja kaikki muutkin mahdolliset, mutta kaikilla on kovin paljon mukavampi olla, kun otetaan hiukan toista huomioon.

Tänään aamulla oltiin Anskun ja jengin kanssa Saaren kansanpuistossa lenkillä. Moni muu oli päätynyt samaan ajatukseen. No sinnekin mahdutiin kaikki sulassa sovussa ja tulipa muutamaan kertaan treenattua koirien haltuunottoa siinä samalla.

Iltapäivällä ilmestyi aurinko näkyviin ja päätin tehdä ihan uuden aluevaltauksen. Lainasin Samin lumikengät jalkaan ja lähdin poikien kanssa Elonkierron pelloilla tarpomaan. Mä jäin niiiiiin koukkuun! Ihan sairaan siistiä hommaa! Mahtavaa kävellä läpi peltojen ihan mistä huvitti ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Niiiiiin mahtavuutta :o)

Kotona me lisäksi aina jotain pientä treenaillaan ja jumpataan. Myös lenkkien ohella tehdään usein mäkikävelyä tms treeniä. Ja ei tosiaan ole vapaa-ajan ongelmia kaiken tämän puuhastelun jälkeen :o)